+31(0)617094330 info@doulachristina.nl

Christina Oud

Biografie

Mijn passie voor geboorte is er altijd geweest. Een moeder to-be ondersteunen bij deze gebeurtenis is voor mij geen werk maar een eer.

Ik ben zo ontzettend trots op mijn vrouw zijn. Dat ik net als in de geschiedenis het vrouwen collectief, het zusterschap hoog heb staan. De steun die de moeders, tantes, buurvrouwen en zusters gaven aan de vrouw die zwanger is en nieuw leven voortbrengt in de wereld is zo bijzonder dat ik hier onderdeel van wil zijn. Ik wil mijn energie teruggeven aan de vrouw die nieuw leven gaat voortbrengen. Tegenwoordig betrekken we de partners gelukkig ook bij de bevalling en wordt het een intieme gebeurtenis van jullie nieuwe gezin en de mensen die jij erbij wilt hebben.

Skills

 • Daadkracht
 • Authenticiteit
 • Betrouwbaar
 • Flexibel
 • Emphatie
 • Open-minded

Opleiding en ervaring

 • Doula opleiding
 • HBO-opleiding life-coach
 • Yoga docent
 • Meditatie en mind-fullnes docent
 • Communicatie-trainer
 • Organisator yoga retreats Ibiza, Tenerife, Schiermonnikoog
 • Moeder
 • Mediator
 • Hbo-opleiding theater Jazz
 • Havo

Door mijn organisatie ervaring verlies ik de details niet uit het oog en kan ik snel schakelen. Tijdens mijn retreats heb ik te maken met veel verschillende mensen en behoeften hierdoor kan ik goed aanvoelen wat goed is voor de situatie. Een flexibele houding ten opzichte van alle denkbare wensen en gebeurtenissen is daarbij onmisbaar.

Multi-tasken is mijn tweede natuur. Het welzijn van de moeder en de baby staan bij mij centraal.

Verbinding maken met de baby is erg belangrijk vanaf het eerste moment.

Je hebt veel meer kracht in je dan dat je weet op het kwetsbare moment van een bevalling is het fijn dat een Doula je in je kracht kan zetten en vertrouwen in je heeft. Jij kunt dit en ik help je erbij.

julien en christina