+31(0)617094330 info@doulachristina.nl

Waarom een Doula?

Een kind krijgen is een héle belangrijke en mooie gebeurtenis in je leven. Je wil dat dit zoveel mogelijk gebeurt volgens het idee, thema en plan dat jij voor ogen hebt. Ik ondersteun je bij alles rondom de geboorte en waar je steun bij nodig hebt.

De gezondheid van jou en je baby staan centraal. Tijdens een bevalling is er veel mogelijk. Al deze mogelijkheden gaan we bespreken tijdens een intakegesprek, waardoor jij een goed beeld van mij krijgt, de mogelijkheden en de manier waarop ik werk. Jij kunt dan voelen of ik jouw Doula ben.

Wat voor soort Doula ben ik?

Ik ben een Doula die erg gericht is op de moeder. Niet alleen de baby, maar ook jij wordt opnieuw geboren. Jullie worden ouders en ik zal er alles aan doen om deze bijzondere gebeurtenis positief en volgens jouw plan te laten verlopen.

  • Daadkrachtig (Ik regel het voor je)
  • Flexibel (wil je het toch anders, tuurlijk dan doen we dat)
  • Precies (oog voor detail)
  • Overwicht (je kunt er van uit gaan dan mensen naar me luisteren)
  • Professioneel (ik kom mijn afspraken na)
  • Humor (fijn voor de ontspanning)
  • Betrouwbaar (je kunt op me bouwen)
  • Empathisch (invoelen waar heb jij behoefte aan hebt)
  • Ervaring (in het ziekenhuis en thuis)
  • Ondergeschikt (het gaat om jou en je partner ik ondersteun jullie proces en jullie beleving)
julien en christina